DRIVSTOFF FOR ALLE !

Vi er stolte over å kunne tilby 60 selvbetjente drivstoffstasjoner rundt i distriktene – med drivstoff til jevn pris.Som en liten, norsk utfordrer til de store kjedene, ser vi kanskje litt annerledes ut en en tradisjonell bensinstasjon. Men våre stasjoner er for alle! Se vår veileder i toppen av siden for å finne en stasjon nær deg. Der finner du også en liste i pdf som viser stasjoner fordelt på fylker. Vi jobber stadig med å utvide antall lokasjoner. I løpet av vår/sommer 2020 vil alle våre selvbetjente stasjoner bli til «DRIV». Følg med!

Olje- og energisenteret har idag cirka 60 stasjoner på Østlandet og i Midt-Norge. Vi tilbyr også rundt 30 stasjoner sammen med Agder og Jæren Olje. Våre kunder kan bruke kundekortet på automater i Rogaland, Vest-/Aust-Agder og Hordaland, med de samme drivstoffavtalene. Disse stasjonene er også synlige i vår stasjonssøker øverst i menyen.

Vi dukker stadig opp med en pumpe nær deg. Samtidig har vi «renovert» flere av våre tanker og automater, med bankkort-terminal og flere produkter på pumpene. Arbeidet foregår kontinuerlig.

I 2019 åpnet vi nye stasjoner her:
Ramberghjørnet i Notodden
Gol, ved Vianor
Hemsedal, ved Hemsedal Maskinlag
Norefjord, i Nore og Uvdal
Alvdal, ved Espeland Transport

I vinter vil du også finne oss her:
Heistad, ved E18 Trucksenter avkjøring til Brevik
Eidsvoll Verk 

Vi jobber stadig med nye samarbeid i distriktene og det er planlagt flere lokasjoner i 2020. Skal din lokale stasjon legges ned, gi oss gjerne tips. Følg med oss!