Olje- og energisenteret har lang erfaring med å bistå bedrifter i ulike bransjer. Mange små og store bedrifter handler drivstoff, smøreolje, biofyringsolje og andre fyringsprodukter fra Olje- og energisenteret. Vi leverer gjerne ute på arbeidsplassen etter behov. Vi kjører daglig ut et stort volum med tankbil til næringsanlegg, hjemmeanlegg og til våre ubemannede bensinstasjoner.

Ved bensinstasjonene kan bedrifter tanke direkte med eget drivstoffkort – med ekstra rabatt og fakturering hver 14.dag. Vårt automatnett er nå oppe i rundt 60 stasjoner, i Oslo/Akershus, Østfold/Hedmark, Buskerud, Vestfold, Telemark og i Midt-Norge/Trøndelag. Vi utvider stadig med flere stasjoner, ofte litt utenfor allfarvei. Noen av disse er knyttet til industriområder.

Det er trygt, enkelt og tilgjengelig å handle med oss. Riktig pris og god leveringsevne er blant våre kvaliteter. Vi har en nær relasjon til våre kunder. Næringskundene er knyttet til alt fra; entreprenører og transportvirksomhet, landbruk og industri, til forsvar og offentlig sektor. Vi handler produkter av anerkjente produsenter som ESSO og Preem, med flere. Vi er nøye på rask håndtering og kan gi en personlig og hyggelig kundeservice fra vårt kundesenter i Hokksund.

Kan vår løsning gjøre hverdagen litt enklere for din bedrift?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Terje Bjørnstad, tlf 99568509, epost: tb@ooes.no
Svein Gulliksrud, tlf 91519735, epost: sg@ooes.no
Roar Nordberg, tlf 91552266, epost: rn@ooes.no